Steengoed starten!

Kom eens kijken!

Het is mogelijk een kijkje te nemen in onze school! We vinden het belangrijk om je onze school te laten zien voordat je een keuze gaat maken. Een rondleiding aanvragen kan via het digitale formulier.

Het volgen van een rondleiding is vrijblijvend. Dat houdt in dat je ook voor een andere school kunt gaan na je bezoek aan de Toermalijn. Zou je wel bij ons willen aanmelden dan kan dat op locatie of via het digitale formulier ‘aanmelden’ op deze pagina. 

Onze school groeit en kent een hoge instroom. Wacht dus niet te lang met het inplannen van een rondleiding en vervolgens de aanmelding. Voor het schooljaar 2022/2023 hebben wij geen ruimte meer voor instroom of zij-instroom in de groepen 4, 5 en 8.

Een rondleiding aanvragen:

Op welke school zit uw kind nu en in welke groep?

Aanmelden op de Toermalijn!

Heb je de keuze gemaakt voor de Toermalijn? Dan is aanmelden de volgende stap. Het aanmeldformulier is te verkrijgen bij ons op school en door een aanvraag in te dienen via het aanvraagformulier. Hulp nodig met aanmelden? Geen probleem! We je helpen graag.

We adviseren je om altijd eerst een rondleiding in te plannen bij ons op school. 

Aanmelden betekent niet dat je een plekje hebt. We voeren bij een aanmelding eerst een intakegesprek om vervolgens te besluiten of wij kunnen plaatsen in onze groepen. Voor het schooljaar 2022/2023 hebben wij geen ruimte meer voor instroom of zij-instroom in de groepen 4, 5 en 8. Het is uiteraard mogelijk om na de rondleiding uw zoon/dochter in te schrijven op de wachtlijst voor deze groepen. 

Een aanmeldformulier aanvragen:

In welke groep en op welke school zit uw kind nu?