Steengoed starten!

Schitter op ons schooldeel!

Het is mogelijk een kijkje te nemen binnen ons integraal kindcentrum! We vinden het belangrijk om je onze locatie te laten zien en inhoudelijk te vertellen over ons onderwijs. Wij zijn van mening dat je daarna een goed doordachte keuze kunt maken. Een rondleiding aanvragen kan via het digitale formulier.

Het volgen van een rondleiding is vrijblijvend. Dat houdt in dat je ook voor een ander kindcentrum kunt gaan na je bezoek aan de Toermalijn. Zou je wel bij ons willen aanmelden dan kan dat op locatie. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact. 

Onze school groeit en kent een hoge instroom. Wacht dus niet te lang met het inplannen van een rondleiding en vervolgens de aanmelding. In het schooljaar 2023/2024 hebben wij geen ruimte meer voor instroom of in de groepen 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 en 8.

Een rondleiding onderwijs:

Op welke school zit uw kind nu en in welke groep?

Schitteren op onze opvang!

Een rondleiding en aanmelding voor ons kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang loopt via onze partner RIANT kinderopvang. Het is vaak mogelijk een rondleiding voor het onderwijs en de kinderopvang te combineren. 

Een rondleiding betekent niet dat je een plekje hebt. Na de rondleiding kun je aangeven of je wilt aanmelden. Vanuit daar gaan plannen we een een intakegesprek om vervolgens jouw kind te mogen verwelkomen binnen ons integraal kindcentrum!

Let op! Ons integraal kindcentrum kent een hoge instroom. Daarnaast limiteren wij onze groepen om kwaliteit en persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen. Wacht dus niet te lang met het plannen van een rondleiding en vervolgens het doen van de aanmelding.

Een rondleiding kinderopvang:

Op welke opvang zit uw kind nu?